2024 Türkiye Futgolf Sezonu Başladı

2024 Türkiye Futgolf Sezonu heyecanı başladı! En iyi sporcuların rekabeti, mücadele dolu maçlar ve sürpriz sonuçlarla dolu bir sezon sizi bekliyor. Kaçırmayın!

2024 Türkiye Futgolf Sezonu Başladı

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bulunan Ataşehir Golf Kulübü’nde düzenlenen 4. etap Ataşehir Cup, 100’ü aşkın sporcunun katılımıyla başladı. Kadınlar, erkekler ve küçükler olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlenen şampiyona, bu akşam sona erecek.

Türkiye Futgolf Gençlik Derneği’nden Heyecan Verici Açıklamalar

Türkiye Futgolf Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Demir, yaptığı açıklamada derneğin 2018 yılında kurulduğunu ve hızla geliştiğini belirtti. Demir, “Geçen sene Orlando’da Dünya Şampiyonası’na katıldık ve başarılı bir performans sergiledik. Bu yıl Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız. Antalya’da gerçekleşecek olan şampiyonaya yaklaşık 30 kişilik bir ekip ile katılacağız. Futgolf, 2028 Olimpiyat Oyunları’na aday bir spor dalı ve Avrupa Şampiyonası’na olimpiyat izleme komitesinin de katılacak olması bizim için büyük bir önem taşıyor.” şeklinde konuştu.

Demir, Avrupa Şampiyonası’na 18 ülkeden 500’ü aşkın sporcunun katılacağını ve Türkiye’nin bu organizasyonda iddialı bir performans sergileyeceğine inandıklarını vurguladı. “Futgolf’te Türkiye’nin potansiyelini göstermek ve Antalya’da başarılı bir sonuç elde etmek istiyoruz. Bu spor dalının uluslararası alanda tanıtılması ve gelişmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gazze Şeridi’nde Sporcuların Yaşadığı Zorluklar

Site Haritası